top of page
Empatia-Akatemia40.jpeg

Nuorten HEVI-valmennus

Hengitä HEVIÄ, unelmoi

ja rakasta.

Henkinen hyvinvointi ratkaisee.

HEVI -valmennuksessa saat tutustua itseesi ja tunnistaa, miten ainutlaatuinen ja hieno persoona olet. Haluamme opastaa sinut löytämään tämän upeuden itsessäsi.

 

Auttaa sinua näkemään kaiken sen hyvän ja kauniin mikä sinussa on, arvostamaan itseäsi ja hyväksymään itsesi sellaisena persoonana kuin olet.

 

HEVI -valmennus tarjoaa parhaimmillaan sinulle innostavan ja rohkaisevan näköalapaikan itsesi näkemiseen, ymmärtämiseen, arvostamiseen ja itsetuntemukseen, Samalla valmennus lisää kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

HEVI-valmennus koostuu neljästä valmennusosa-alueesta.  Ne ovat

H – hyvinvointivalmennus,

E – empatiavalmennus,

V – vuorovaikutusvalmennus,

I –itse– ja ihmistuntemusvalmennus.

Hyvä elämä rakentuu riittävistä itsetuntemisen ja ihmistuntemuksen taidoista, hyvinvointitaidoista, vuorovaikutus- ja empatiataidoista, positiivisen ajattelun voimasta, itsestä välittämisestä, itseensä ja toisiin luottamisesta, vaikeuksien käsittelyn taidosta, kiitollisuudesta ja läsnäolon viisaudesta.

HEVI –valmennuksen tarkoitus on opastaa nuoret onnellisen ja hyvän elämän polulle, upealle ja avartavalle matkalle elämän hienoihin maisemiin ja paikkoihin. Onnellisuus ja hyvä elämä ovat jo olemassa ja valmiina jokaisessa.

Nauti HEVI-hetkistä. Hyvä elämä odottaa! 

Pyydä tarjous nuorten HEVI-valmennuksen järjestämisestä.

AdobeStock_262310275.jpeg
bottom of page