Valmentajamme

 
Together at the Top
Valokuvaaja Anna Jarvansalo-113.jpg

Jari

Empatia-Akatemian ja HEVI-valmennuksen innovaattori ja monipuolinen tiimipelaaja.

Jarin sydän sykkii hyvää oloa, kokemusta, osaamista, valoa, iloa, lepoa ja rauhallisuutta. Jari tuo yritykseemme positiivisuutta, innovatiivisuutta, innostumista ja yhteisöllisyyttä.


Jari on innostava yhteisönrakentaja, kirkollisen työn ja nuorisotyön vahva osaaja ja järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan ymmärtäjä ja asiantuntija.


Pyydä Jari valmentajaksi ja hyviä asioita tapahtuu. HEVI-valmennuksen avulla Jari saa sinut, yhteisösi, yrityksesi ja henkilökuntasi voimaan hyvin ja kukoistamaan. Jari on yhteyksien luoja, toiminnan mies ja saa asiat tapahtumaan.

Yoga at Home

Annuski

meidän tehokas ja suoraviivainen motivaattorimme

Annuskilla on pitkä kokemus yrittäjyydestä niin Suomessa kuin ulkomailla. Hän on varsinainen hyvinvoinnin moniosaaja., joka valmentaa sähäkällä ja positiivisella otteella.

Hän osaa varmasti kaivaa sinusta hyvät ja vahvat puolet esiin sekä yltämään parempiin suorituksiin.

 

Annuskilla on aina jokin opiskelu takataskussa ja nyt hän lukee liikuntapsykologiaa.  'Liike on lääke', kuuluu usein meidänkin palavereissa.

Valokuvaaja Anna Jarvansalo-18.jpg

Eveliina

aurinkoinen kasvatusalan moniosaaja ja unelmoinnin ammattilainen

Eveliinan vahvinta osaamisaluetta on koulumaailma sekä lasten ja erityisesti nuorten parissa tehtävä työ. Vuodet erityisluokanopettajana ovat tehneet oppimisen ja elämänhallinnan haasteet tutuiksi ja innovatiivinen moniosaajaluonne on mahdollistanut avaimet niiden selvittelyyn.

Eveliina löytää varmasti pilvisestäkin päivästä auringon pilkahdukset, kannustaa ikuiseen unelmointiin ja rohkaisee uskaltamaan aivan uusillekin poluille elämässä.  

 

Asiakaspalvelutyössä saatu kokemus yhdistettynä monipuoliseen koulutustaustaan, antaa laajan näkemyksen kanssakäymiseen ja sen kehittämiseen.  

Valokuvaaja Anna Jarvansalo-4.jpg