top of page
Empatia-Akatemia30.jpeg

Kuka näkee sinut?

Koemme asioita, reagoimme asioihin, ajattelemme ja teemme asioita eri tavalla, koska olemme erilaisia.

Jokainen ihminen on yksilöllisenä, ainulaatuisena ja erilaisena oikein hyvä tyyppi. Tapani kokea asioita ja reagoida asioihin ei ole parempi kuin jonkun toisen. Toisen henkilön tapa ajatella ja toimia ei myöskään ole yhtään huonompi tapa kuin omasi. Tämän ymmärtäminen lisää itsensä ja toisten arvostamista ja kunnioittamista.

Itsetuntemusvalmennuksessa autamme sinut löytämään upeat lahjasi ja piirteesi. Itse- ja ihmistuntemusvalmennuksen avulla tutustumme itseemme, tunnistamme itsemme ja opimme paremmin tuntemaan itseämme ja muita hyviä tyyppejä keskellämme enneagrammi –persoonallisuussysteemin avulla.

Enneagrammi on toimiva ja monipuolinen ihmistuntemuksen malli, joka auttaa tutustumaan itseensä ja erilaisiin persoonallisuuksiin. Enneagrammi on varsin syvällinen ja kokonaisvaltainen persoonallisuustyypittely, joka avautuu parhaiten ryhmässä ja käytännössä eri persoonallisuustyyppeihin tutustuen yhteisen opiskelun ja ohjauksen puitteissa.

Oletko mielestäsi enemmän positiivinen, pätevä vai intensiivinen? Entäpä tunnollinen, itsevarma vai vetäytyvä? Kaipaatko enemmän itsenäisyyttä, huomiota vai turvaa?

Muitakin persoonallisuusmalleja on ja kaikkien niiden tarkoitus on opastaa meitä näkemään ja tunnistamaan omat tapamme toimia ja tätä kautta oppia paremmin ymmärtämään ja arvostamaan itseämme.

TUTUSTU ENNEAGRAMMIIN TÄSTÄ

bottom of page